Sander Bruijs: ‘Bij SBC Solutions word je als mens behandeld’

 In Uncategorized

sbc-sander-buijs

SBC Solutions brengt met enige regelmaat kennis naar buiten, in de hoop anderen daarmee te inspireren. Eén van de mensen die zijn kennis graag deelt, is Sander Bruijs. “Ik verwacht me hier echt verder te kunnen ontwikkelen.”

Bruijs begon in 2016 bij SBC Solutions, waar hij als consultant werkzaam is. “Het is een uitvoerende rol, waarbij er ook vanuit mijn expertise om mijn mening gevraagd wordt. Daarmee is het anders dan vroeger toen ik beheerder was. Daarbij voerde ik echt alleen maar uit.”

Ook is Bruijs practice leader. Dat houdt in dat hij tech-sessies organiseert, naar evenementen gaat, meedoet aan een nieuw te starten podcast en een blog bijhoudt. “Ik ben dus verantwoordelijk voor de kennisdeling naar binnen en buiten toe.”

Vrijheid binnen de kaders

Bruijs kwam per toeval bij SBC Solutions terecht, nadat hij besloten had niet meer door te willen gaan bij zijn vorige werkgever. “Ik werd direct op het juiste project gezet, bij KLM. Daar mocht ik de migratie naar een nieuwe, gezamenlijke Active Directory met Air France gaan doen.”

SBC Solutions onderscheidt zich volgens Bruijs op meerdere manieren van andere bedrijven. “Je wordt hier heel erg vrijgelaten, maar wel binnen de kaders. Er is geen vervelende micromanager die alles constant in de gaten houdt, maar er zijn wel contactmomenten om de vingers aan de pols te houden. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte voor discussie.”

“Het was direct duidelijk dat mensen hier lang werken. De organisatie wordt dus op prijs gesteld. Dat vond ik een erg belangrijk signaal.” Maar ook de mensen maken het onderscheid. “Het is een warme club mensen. Je wordt hier ook niet alleen afgerekend op je technische capaciteiten, maar echt als mens behandeld.”

Ontwikkeling

Ook prettig is dat Bruijs zich verder kan ontwikkelen. “Ik verwacht hier echt meer te kunnen doen, onder meer omdat ik practice leader ben. Zo ontwikkel ik me meer in het delen en opdoen van kennis.”

Nieuwsgierig naar wat Bruijs of een van zijn collega’s voor jou kan betekenen? Nodig ons dan eens uit voor een kop koffie!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search